2020 Bentley Flying Spur W12 izle

Bu videoya reklam vermek istiyorsan bizimle iletişim'e geç!

Yeni Flying Spur’un kendine güvenen formu hemen dikkat çekiyor. Yeni parlak krom dikey kanatlara sahip parlak siyah radyatör matris ızgarası, zarif kıvrımlarla tezat oluşturuyor. Otomotiv dünyasındaki en büyük süper biçimlendirilmiş panel kullanılarak oluşturulan keskin, kesintisiz tasarım çizgileri, otomobilin zarif ama kaslı yeni profiline göz atın. Ön tekerleklerin daha ileri konumlandırılmasıyla, ince dengeli oranlar oluşturmak için kaput profili kaldırıldı. Sonuç, hem sofistike hem de çekici bir görünüme sahip bir dış mekandır.

Göz alıcı, kesik kristal efektli LED matris farlar, yanmadıklarında bile mücevher gibi parlamalarına olanak tanıyan krom bir kılıfla geliştirilmiş, otomobilin iddialı duruşuna katkıda bulunuyor.

1950’lerden beri Flying Spur‘da ilk kez mevcut olan çarpıcı yeni Flying B maskotu matris ızgarayı taçlandırmak için geri dönüyor. Paslanmaz çelikten üretilmiş ve elle cilalanmış, farlarla eşzamanlı olarak yanan yenilikçi aydınlatma kanatlarına ev sahipliği yapıyor.

Bentley Flying Spur İç Mekan

İçeride, Bentley kanatlarından ilham alan nefes kesici hatlar, kabinin iki yarısını birleştiriyor. Yüzer yeni bir orta konsol ile vurgulanan kanat şekli, ön ve arka kapıları sararak gösterge paneli boyunca yükselir ve akar. Bu, tüm kabin boyunca ferahlık hissini artıran heykelsi bir akış yaratı

Yeni konsol, kablosuz şarj ve ön eşya koyma alanında ikiz USB bağlantı noktaları ile hem önde hem de arkada kullanışlı eşya bölmelerine sahiptir. Konsolun daha ilerisinde, hassas ayrıntılara sahip yeni orta havalandırma, arka lambaların Bentley “B” tasarımına göre modellendi ve göz alıcı bir Bentley saat içeriyor. Cilalı veya elmas tırtıklı kaplama ile sunulan tasarım, iç mekana uyumlu bir his vermek için arka kabinin orta havalandırma deliklerinde yankılanıyor. Daha fazla iç mekan seçeneği keşfetmek için konfigüratörümüzü ziyaret edin.

Yeni Flying Spur’un zarif tasarımı, yolculuğunuzu iyileştirmek için özel olarak tasarlanmış bir dizi seçenekle içeride ve dışarıda daha da geliştirilebilir.

Mulliner Sürüş Spesifikasyonu, bireyselliklerini daha fazla ifade etmek isteyenler için dengeli bir dizi yükseltilmiş özellik ve kaplama sunar. Koltuklar için, her bir elmasın şekli ve boyutu koltuktan yavaşça akarken benzersiz olacak şekilde, yeni bir çatı katı elmas stili tasarlandı.

Kapı panelleri inanılmaz derecede dokunsal üç boyutlu elmas deri ile kaplanabilir veya Mulliner üç boyutlu açık gözenekli ceviz kaplama seçeneği vardır. Mulliner Sürüş Spesifikasyonu ayrıca, çeşitli kaplamalarla mevcut olan, yönlü konuşmacılara sahip 22 inçlik bir tekerlek seçeneği sunar.

Bu arada, isteğe bağlı yeni camdan cama panoramik sunroof, ışığın içeri girmesini sağlayarak mekanı canlandırıcı bir his verir. Kabinin her tarafındaki otantik malzemeler ve zanaatkarlar, alanı tamamen size ait hale getirmek için geniş bir döşeme ve renk seçenekleri yelpazesi ile zarif ve rahat bir iç mekan yaratır.

(B: 353, T: 1)

Benzer Videolar

YORUM YAP

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir