2021 Dacia Spring Electric Lansman izle

Bu videoya reklam vermek istiyorsan bizimle iletişim'e geç!

Avrupa’nın en ucuz elektrikli otomobili.

Dacia Spring bir devrimdir: Avrupa’da piyasadaki en düşük fiyatlı elektrikli şehir otomobili olarak elektrikli mobiliteyi daha da erişilebilir hale getirir.

Yıkıcı SUV görünümü ile benzersiz bir ferahlığa, basit ve güvenilir bir elektrik motoruna ve güven verici bir sürüş menziline sahiptir. Çok yönlü ve pratik bir şehir arabasıdır.

Dacia Spring Electric artık yeni mobiliteler için iki yeni versiyonla standart versiyonunda mevcut: paylaşılan elektrikli şehir içi mobilite için araç paylaşımına uyarlanmış bir versiyon ve kirletici emisyonu olmayan son mil teslimatları için bir kargo hizmet aracı.

Elektrikli mobilite giderek günlük hayatımızın bir parçası haline geliyor. Elektrikli mobilitenin öncüleri olarak Groupe Renault ve Alliance, dünyada on yıllık benzersiz bir deneyim elde etti. Avrupa’da beşte bir elektrikli otomobil Groupe Renault tarafından üretiliyor. 30.000’den fazla çalışan, elektrikli mobilitenin özellikleri konusunda eğitilmiştir.

Dacia, elektrikli mobiliteyi temel ihtiyaçları karşılayan çağdaş bir otomobil sunma felsefesine uyarlıyor: Spring, rakipsiz bir fiyata sunulan küçük, geniş, sağlam bir elektrikli otomobil.

Tamamen yeni Yeni Dacia Spring Electric için siparişler, basit bir menzil ve ticari teklifle 2021 baharında açılacak: satın alma fiyatına dahil bir pil ve iki donanım seviyesi.

(B: 471, T: 1)

Benzer Videolar

YORUM YAP

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir